Activiteiten

De activiteiten die Jacqueline Raaijmakers organiseert, vinden buiten plaats en zijn avontuurlijk.         Ze neemt je graag mee op een avontuurlijke lezing, foodwalk, workshop of cursusweek.

Jacqueline organiseert de verschillende activiteiten voor zowel individuele deelnemers als groepen. Individuele deelnemers kunnen het beste kijken op mijn agenda. Voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of je verjaardag kunnen de activiteiten geboekt worden vanaf 10 personen. 

Op deze pagina presenteert ze kort alle activiteiten. De activiteiten staan gesorteerd op tijdsduur. De kortstdurende activiteit staat dus bovenaan. Uitgebreide beschrijvingen van de activiteiten kun je lezen op de verschillende pagina’s.

Foodwalk

Tijdens een foodwalk van 2 uur leer je verschillende eetbare wilde planten ontdekken met al je zintuigen. Wil je liever langer op pad en ook nog leren vuur te maken? Kijk dan bij de workshop Foodwalk & Fire.

 

Workshop Landart

Wil je jouw natuurlijke talenten ontdekken? En ontspannen genieten van een kopje koffie en wat lekkers? Dan ben je welkom op deze kunstzinnige workshop van 2,5 uur.

 

Workshop Je Eigen Weg

Bij deze workshop van 6 uur lang leer je navigeren met kaart en kompas, een tarp op te zetten en krijg je exclusieve tips om wild te kamperen.

 

 

Wild Women Weekend

Samen met andere vrouwen ga je 24 uur lang vrouwen opnieuw verbinding met de natuur maken d.m.v. verschillende activiteiten. 

 

Wild Wandelweekend

Niet alleen wandelen, maar ook wildplukken en kamperen op een natuurkampeerterrein in ons mooie Nederland.

 

 

Wandelvakantie Women into the wild

Een avontuurlijke wandelreis van 7 dagen in Zweden waarbij je uitgebreid uitleg over navigeren, wild kamperen, het maken van een routeplan en heel veel andere tips om alleen de bergen in te gaan krijgt.