Wild Women Weekend

Wild Women Weekend is bedoeld voor vrouwen die zich meer verbonden willen voelen met de natuur en even helemaal vrij willen zijn. Met een groep van maximaal 10 andere vrouwen gaan we van 12 tot 12 uur samen buiten-zijn. We gaan verschillende activiteiten doen om de natuur opnieuw te ervaren en om ons daar thuis te voelen.

We starten met een kennismaking bij een houtvuur onder het genot van een kopje koffie, thee of een glaasje sap. Hierna gaan we vrij snel op pad voor een prikkelende wandeling waarbij om al onze zintuigen opnieuw ‘aan’ zetten.

We rusten even uit en gaan vervolgens met een frisse blik op zoek naar eetbare wilde planten die we later gaan verwerken tot wat heerlijke, eenvoudige gerechten om samen van te genieten.

Vervolgens gaan we koken boven een houtvuur. Ook over het maken van een vuurtje krijg je natuurlijk uitleg. Als er vrouwen zijn die onder een tarp willen slapen, volgt na het eten nog een instructie hoe ze dat kunnen doen.
De volgende ochtend na het ontbijt hebben we ruim de tijd om ontspannen aan de slag te gaan als echte kunstenaars. We gaan een echt landart-object maken om zo de 24 uur bijzonder af te sluiten.

Ga je mee?

Om jezelf in te schrijven of als je meer informatie wilt, bel of mail:

Jacqueline Raaijmakers      

T 06-38777485

info@womanintothewild.nl

Prijs: € 95,- inclusief BTW

Datum: zaterdag 29 t/m zondag 30 juni

Locatie: Natuurcamping op De Veluwe

Duur van de cursus: 24 uur (van 12 tot 12)

Tijdens deze 24 uur ga je: 

  • al je zintuigen aan zetten
  • vuur maken
  • eetbare planten verzamelen
  • op houtvuur koken
  • een landart-object maken
  • evt. een tarp opzetten

Bij de prijs inbegrepen:

Instructie en begeleiding, Overnachting onder een tarp, Avondmaaltijd, Ontbijt, Frisse lucht, Rust en Chocolade

Niet bij de prijs inbegrepen:

Lunch op de 1e dag.