Workshop Landart

Al jaren is Jacqueline Raaijmakers onder de indruk van het werk van de kunstenaar Andy Goldsworthy. Hij maakt zogenaamde landart. In het landschap en met natuurlijke en met ter plekke zijnde materialen maakt hij zowel tijdelijke als permanente objecten. Bovendien laat hij zich leiden door de seizoenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

De workshops Landart is een workshop die allereerst gebaseerd is op een uitgangspunt dat ze toepast op al haar activiteiten: ‘Ik doe en ik onthoud’. Aan de hand van een aantal voorbeelden van het werk van Andy Goldsworthy gaat ze je allereerst inspireren. Maar ook bespreekt ze de beeldaspecten die hij gebruikt en die je ook gaat toepassen. Hierna gaan je zelf aan de slag om een landart-object te maken. Tijdens het maken van je eigen kunstwerk observeer en begeleidt ze je bij het proces.

Als de kunstobjecten klaar zijn, is er tijd om de verschillende werken te bewonderen en te bespreken.

Deze workshop duurt 2,5 uur. En kan in de Nijmeegse uiterwaarden of op (bijna) elke andere natuurlijke locatie gehouden worden.

Prijs: € 17,50 (incl. BTW) per persoon.

Deze workshop is inclusief kop koffie of thee met wat lekkers.

Bij deze workshop kunnen er maximaal 15 personen meedoen. Er worden ook reiskosten in rekening gebracht als ze meer dan 10 kilometer moet reizen.

Indien jullie professionele foto’s van de kunstwerken willen, worden er extra kosten berekend.

Vragen stellen of reserveren kan via:

06-38777485 of info@womanintothewild.nl.